Kinesitherapie

Overbelasting van je achillespees, lage rugpijn, spierscheur, of knieprothese? Bij ons kan je terecht voor de behandeling van alle orthopedische letsels en musculoskeletale aandoeningen.

Sportrevalidatie

Wij zien het als ons persoonlijk doel om een sporter (zowel recreatief of professioneel) niet enkel blessurevrij te krijgen maar ook preventief te werk te gaan. Zodat we zowel herval als andere letsels kunnen vermijden. Daarbij is het zo dat wij de sporters niet op enkel op het niveau van voor de blessure willen brengen, maar naar een nog hoger niveau willen tillen.

Orthopedische revalidatie

Zowel sporters als niet-sporters, jong en oud, kunnen een blessure oplopen die een operatieve ingreep vereist. Om na een operatie de perfecte balans te vinden tussen rust en het opbouwen van de belastbaarheid, is een goeie begeleiding een echte must.

Myofasciale therapie

Bij myofasciale therapie ligt de focus op de spieren en de omliggende fascia. Daar spierdysfuncties meestal secundair zijn, is dit bijna altijd slechts een onderdeel van het grotere behandelplan.

 

Manuele therapie

Wij gebruiken ook onze voorkennis in de osteopathie om jouw lichaam in een ideaal balans te krijgen.

Podologie

Bij care for performance zijn we gepassioneerd om jou te helpen bij het bereiken van optimale voetgezondheid. Van biomechanische analyses tot op maat gemaakte orthopedische inlegzolen, ons ervaren team staat klaar om jouw stap naar comfort en mobiliteit te ondersteunen.

Biomechanisch onderzoek:

Ons ervaren team voert grondige biomechanische analyses uit
om de oorzaak van jouw voetproblemen te achterhalen. Door geavanceerde technieken en apparatuur te gebruiken, identificeren we afwijkingen in de voetstructuur en looppatronen,
waardoor we een op maat gemaakt behandelplan kunnen opstellen.

Zooltherapie:

Op basis van de resultaten van het biomechanisch onderzoek bieden we op maat gemaakte orthopedische inlegzolen aan. Deze zolen worden speciaal ontworpen om de druk gelijkmatig te verdelen, de houding te verbeteren en de biomechanische functie te ondersteunen. Met onze zooltherapie streven we ernaar om jouw comfort en mobiliteit te verbeteren, zodat je weer vol vertrouwen en zonder pijn kunt bewegen.

Personal screening & personal training

Wil je graag persoonlijk begeleid worden bij het sporten? Om je niveau op te krikken of simpelweg om je beter in je vel te voelen? Vertrouw op onze deskundige aanpak hiervoor.

Personal screening

Afhankelijk van jouw sport voeren wij een persoonlijke screening uit. Wij gaan de demands in jouw sport omzetten naar de ideale screening. Waardoor we een oefenschema kunnen opstellen, biomechanisch, anatomisch en functioneel gezien volledig op jouw maat.

Personal training

Bij ons kan je terecht voor personal training volledig op maat. Ook kun je bij ons terecht per 2 of per 4 voor de duo of de small group workouts.

Small group training

Lijkt het jou fijn om in onze praktijk te trainen in groepsverband, maar wil je wel de aandacht voor jou als individu behouden? Dan is onze Small Group Training (4 deelnemers) zeker iets voor jou.